Zondag aan Zee (2016)

Zondag aan Zee (2016)

Even lekker uitwaaien aan het strand. Zondag was het gelukkig weer (even) mooi weer dus snel naar Buddah Beach in Zandvoort. Lekker windje, maar nadat de wolken over waren getrokken een strakblauwe hemel en veel zon. Plus natuurlijk heel lieve mensen. Aaltje, Marianne, Romy, Dave… Nog een lekkere Buddahburger gegeten. En natuurlijk ook even heerlijk uitgerust. Want maandag begint mijn werkdag weer met veel fysio op het VU Sportcentrum (vandaag is Noortje mijn fysiotherapeute, dus dat wordt ook weer een kilometer of twee, drie lopen) en thuistherapie met Gijs. Ik moet wel uitkijken voor mijn linkerschouder en -pols. Ik ben blijkbaar zo enthousiast bezig geweest dat die nu een beetje overbelast zijn. Maar (ook) dat komt goed.

1 Comment

  1. Samira

    Wat heerlijk Daan!!! Volgende keer kom ik ook mee xxxxx

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.