Even op adem komen (2016)

Even op adem komen (2016)

De tweede week in Jeruzalem zit er op en de derde is begonnen. Na een heleboel testen zijn we nu aan het echte werk begonnen. Ik heb zo’n 4 of 5 uur per dag training. Het Feuerstein is best klein en je krijgt heel veel persoonlijke aandacht. Ze zijn wel erg streng voor je. Maar misschien is dat ook wel goed want ik wil vooruit en weer baas over mijn eigen leven worden.

Gek eigenlijk, maar training van de hersenen is misschien nog wel meer vermoeiend dan fysiotherapie. Aan het eind van de dag ben ik echt moe. Gelukkig begint het weekend hier al op donderdagmiddag en duurt tot zondag. Nadeel is wel dat vanaf vrijdagmiddag bijna alles gesloten is in Jeruzalem. Ook de leuke restaurants in de buurt van Hillel street. Die zijn echt leuk. Daarom is vrijdag voor mij een uitslaapdag en gaan we op zaterdag naar Tel Aviv.

In Tel Aviv hebben we Alix ontmoet, de zus van Rick uit Atlanta. Wat een lieve vrouw. Daar heb ik veel mee gelachen. Binnenkort zien we haar weer.

Dominique komt woensdagmiddag. Eindelijk, maar ze mag nu weer vliegen van de oogarts. Papa gaat dan vrijdag meteen terug. Dan kan hij in Amsterdam werken, maar vooral ook naar oma toe die niet echt goed is. Vandaag – maandag – gaan we dan boodschappen doen voor als Dominique komt, de was draaien en meer van dat soort leuke dingen. Ik heb er zin in.

2 Comments

  1. Carla de Haan

    Hoi Daan Hoe gaat heT nu met je? Al een hele tijd niets meer gelezen…
    Fijne Kerst en ik hoop dat er spoedig weer iets in je blog staat.
    Gr Carla, je oude juf

    • Ik ben net terug uit Israel en heb alles op Facebook gezet. Maar ik ga volgende week samen met Gijs weer veel artikelen plaatsen. Het gaat goed met mij. Jij ook een Fijne Kerst. Daan

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.