Met opa (2007)

Het was opa’s voorlaatste verjaardag. Het ging al even iets minder met opa, maar elk bezoek aan hem was een klein feestje. Op de foto sta ik met hem en papa in het verzorgingshuis waar opa de laatste jaren woonde.

Opa was echt een held en voorbeeld voor mij. Hij stond altijd voor iedereen klaar, was erg altruïstisch en zo waanzinnig lief. Opa Huub was stamhouder, papa is stamhouder en ik ben het. Wij zijn alledrie de enige jongens in de gezinnen. Mijn overgrootvader (Adriaan Theeuwes) heeft in 1920 olympisch goud gewonnen met boogschieten in Antwerpen. Zijn naam staat in marmer gebeiteld bij de ingang van het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Toen opa overleed heb ik gesproken. Ik heb hem beloofd dat als ik ooit zelf een zoon krijg, ik hem Huub zal noemen. En ik hoop dat hij dan net zo bijzonder zal zijn als opa.

1 Comment

  1. Sylvia Steinert

    Jullie lijken sprekend op elkaar, ogen, neus & mond. Prachtig! 3 generaties met bijna 1 gezicht.
    Liefs, Sylvia & Peter

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *