Zomer in Zeeland (2015)

Zomer in Zeeland (2015)

Kijk, daar verheug ik me nou op. Vrijdag ga ik voor een lang-weekend met Dominique naar Zeeland. Papa heeft voor ons een heerlijk hotel geboekt en we hebben heel wat op het verlanglijstje. Het museum in Domburg waar veel Hart Nibbrig’s hangen, lekker eten, naar het strand, wat slenteren en sweet memories ophalen in Domburg. Ik kijk er erg naar uit en zal je op de hoogte houden van mijn Zeeuwse avonturen.

Papa blijft thuis omdat hij nog veel werk af moet maken. Het is ook niet erg om even zonder hem te zijn want hij slaapt nu elke nacht ook bij mij thuis in de logeerkamer. Maar alles gaat zo goed dat de kans groot is dat ik binnenkort ook alleen kan slapen in mijn nieuwe huis. Misschien nog wel voordat ik naar Atlanta ga eind deze maand.

2 Comments

  1. Arie en Cokkie Lagendijk

    Hoi Daan.
    Ik volg je iedere dag op je site en ben zo blij voor je dat je met grote sprongen vooruit gaat. Veel plezier in Zeeland.
    Groeten Cokkie Lagendijk Lisse.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.