Zingend het jaar uit (2015)

Zingend het jaar uit (2015)

Ik heb zangles! Van Alies Thomas. Zij is echt een topper en geeft les bij onder andere Lucia Marthas, die dat voor mij heeft geregeld. Superprofesioneel, maar vooral ook erg leuk. Ik heb de eerste les gehad en heb meteen al veel geleerd. Bijvoorbeeld mijn navel inhouden, volume houden en meer van dit soort zaken die meteen resultaat opleveren. Alies is erg leuk. Zondag ga ik bij haar – samen met een aantal andere jongeren – al een soort masterclass doen. Zondag van 10 tot 5. Hard werken – maar dat ben ik gewend – maar het is leuk en goed tegelijk. Mijn voornemens? Daar hoort beter en meer zingen zeker bij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.