Zeilen in Kortenhoef (2014)

Zeilen in Kortenhoef (2014)

Wow, wat was dat geweldig! Sylvia Steinert en Peter Brouwer hadden me uitgenodigd om te zeilen met Sailability in Kortenhoef op de Loosdrechtse Plassen. Samen met Johan heb ik heerlijk gezeild in een speciale zeilboot. Zulke aardige mensen daar die me die middag heel veel vrijheid op het water hebben gegeven. Het is best lang geleden dat ik voor het laatst heb gezeild, maar het is nog even leuk als toen. We zijn ook zo scheef gaan varen, dat mijn jack helemaal nat werd. Maar dat heb ik niks van gemerkt. Zo leuk was het. En het goede nieuws: volgende week zaterdag mag ik weer. Dan ga ik met Vincent.

1 Comment

  1. Nand E. Hart Nibbrig

    Daan,

    You are looking great…Much love from Nand and Sandra…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.