Zaterdag in januari (2014)

Zaterdag in januari (2014)

Zaterdag was een prachtdag. Nevil, Martijn, Johan en Hidde kwamen ’s middags en we hebben heerlijk in het Vondelpark thee gedronken. Ik was helemaal ‘high spirits’. Zeker ook toen we daarna nog een klein hapje hebben gegeten bij Peper en Zout. Deze week heb ik ook te horen gekregen dat ik helemaal klaar ben voor mijn volgende – en hopelijk laatste – operatie. Die zal begin februari worden gedaan door dr Peerdeman. Iedereen verwacht er veel van. Ik ook natuurlijk. Want het zou wel fijn zijn als ik in elk geval de operatiekamer in het ziekenhuis voor altijd achter me dicht kan laten trekken… Op de foto sta ik met Martijn. Iedereen zegt dat ik er goed uitzie en wie ben ik om dat te ontkennen (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.