Zaterdag de dertiende (2015)

Zaterdag de dertiende (2015)

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik mijn ongeluk had. Gisteren was er weer de Heilbot haringparty. Het is gek, maar ik sta er toch even bij stil. Mijn leven is natuurlijk erg veranderd. Maar het laatste jaar is alles erg goed vooruit gegaan. En ik ben er nog niet. Het gaat nog jaren duren, maar ik weet zeker dat ik de marathon van New York ga lopen. Ik weet zeker dat ik verder kom en heel wat ga toevoegen aan de wereld waarin we allemaal leven. Ik weet dat er zoveel meer kan. Daarom ben ik zo blij met de mensen om me heen. Mijn vrienden, mijn maten, Dominique en papa, de artsen, therapeuten en iedereen die me helpt om verder te komen. Ik zal jullie niet teleur stellen, want ook al vind ik dat alles nog veel te langzaam gaat, ik ga vooruit.

Twee jaar. Ach, wat is dat op een mensenleven!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.