Wii van Thedor (2015)

Wii van Thedor (2015)

Dat is nog eens een verrassing. Ik ben een pro-gebruiker van de Wii (wat ook goed is voor mijn therapie) en daarom heeft Thedor Hoksbergen de Wii-spullen van zijn kinderen van zolder gehaald en aan mij gegeven. Als back up, maar er zitten ook waanzinnig veel leuke spellen bij. Dat is een mooie aanvulling op mijn (beperkte) collectie balans- en armspellen. Dankjewel Thedor. Ik ben er superblij mee! En als je een keer wilt komen spelen: ik ben er klaar voor.

1 Comment

  1. Thedor

    Beste Daan, ontzettend graag gedaan geen beter adres ! Qua uitdaging; heb respect voor mijn leeftijd aub…

    Goed weekend.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.