Weer terug in Atlanta (2016)

Weer terug in Atlanta (2016)

Op 14 maart was het weer zo ver: lekker voor 6 weken terug naar het Shepherd Center in Atlanta. Met veel fysio in Beyond Therapy en speech en muziek in het Shepherd Pathways. Nancy, mijn counselor, is voor zichzelf begonnen en die zie ik twee keer per week. Zij begrijpt mij als de beste en weet precies wat mij allemaal bezig houdt.

Ik ben met Dominique en oma Cecile heengevlogen. We wonen weer in Post Alexander – alleen in een ander appartement. Iedereen is erg blij om ons weer te zien. En wij hen.

Howard heeft ons opgehaald op het vliegveld. Voor de bagage hadden we alleen een extra taxi nodig (-;. En woensdag begin ik al met mijn werk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.