Weer met z’n drietjes (2015)

Weer met z’n drietjes (2015)

We zijn weer compleet: papa, Do en ik. Papa is woensdag op het vliegveld van Atlanta aangekomen en Dominique en ik hebben hem opgehaald. Compleet met een ballon. Want nu blijven we met z’n drieën tot eind februari.

Dan gaan we gezamenlijk weer terug naar Amsterdam. Maar in de tussentijd staat er veel te gebeuren. We gaan werken aan mijn vervolgtherapie in Amsterdam, aan mijn nieuwe huis, aan de volgende stappen en dus aan mijn toekomst. Ik weet eker dat iedereen die me voor het laatst in Amsterdam heeft gezien erg verrast zal zijn van mijn vooruitgang. En dan te bedenken dat die maar door blijft gaan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.