Vriendenfeest (2013)

Vriendenfeest (2013)

Op donderdag heb ik mijn verjaardag gevierd met mijn dierbare vrienden in Tennispark Kattenlaan. We waren met meer dan 40 man! Het was echt dè avond van het jaar voor mij. Zoveel liefde, zoveel kuuffels, zoveel vriendschap en… zoveel leuke cadeaus. Het is fijn als je zulke leuke vrienden hebt waar je alles mee kunt delen. Het leuke was dat er ook echt uit alle levensfases vrienden van mij bij waren. Van vroeger, van het Rijnlands, van Stebo, van de UvA. Dank jullie allemaal! Ik heb genoten! Dikke kus voor jullie allemaal.

1 Comment

  1. Esther Roord

    Lieverd Daan! Ik moet zeggen dat het donderdag absoluut het gezelligste feest was dat ik in lange tijd heb meegemaakt. Wat heb jij n hoop geweldige vrienden. Ik heb je de hele avond zien stralen en dat was prachtig om te zien. Gelukkig is Vissa heelhuids in de woonkamer van de Reade aangekomen. Martijn en Johan hebben hard gewerkt om de klotsende zware bak te vervoeren. zonder Vissa te verliezen. We hebben er erg om gelachen maar hulde aan de mannen. En aan jou die meteen wist dat hij/zij Vissa moest gaan heten. Na dit prachtige feest is je 24e levensjaar officieel begonnen! Hoera! Liefs XXX Esther

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.