Weer een boeking (2016)

Weer een boeking (2016)

Vrijdag 5 februari heb ik weer een boeking! Dan mag ik iets terugdoen voor de lieve professor Saskia Peerdeman die 6 van mijn 8 operaties heeft gedaan in het VUmc. Mevrouw Peerdeman is daarna professor geworden (zal toch niet door mij komen (-; ) en ze geeft die vrijdag een college over hersenletsel in de VU. Zij heeft mij gevraagd of ik ook wat wil zeggen tegen haar studenten. En natuurlijk heb ik ja tegen haar gezegd. Wel spannend, want het brengt me een stukje terug in de tijd toen ik nog maar net aan het bijkomen was uit mijn coma. Op de foto lig ik in het VUmc zo’n 10 maanden na mijn ongeluk voor de allerlaatste operatie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.