Weer aan de studie! (2015)

Weer aan de studie! (2015)

Het was vanochtend best spannend toen ik met papa, Dominique en Evelien naar de UvA ging om me weer als stuIMG_0561dent in te schrijven bij mijn studieadviseur Yvonne Saal. Ik ga mijn studie (Europese Studies) weer oppakken vanaf september. Wel in een iets ander tempo en met hulp, maar ik begin meteen met 20th Century Russian and Soviet History. Als binnenkomer.

Ik krijg een studiebuddy en er worden een paar uitzonderingen voor mij gemaakt (zo mag ik tentamens doen met de laptop). Het idee kwam van prof. Erik Scherder en heel eerlijk: ook ik vind dat ik er een beetje klaar voor ben. Gelukkig kan ik mijn eigen tempo bepalen en weet ik zeker dat ik veel steun zal krijgen.

Ik ga er voor!

3 Comments

 1. Arie en Cokkie Lagendijk

  Wat een geweldig nieuws. Gefeliciteerd. Heel veel succes. Arie en Cokkie

 2. leo Busscher

  Gefeliciteerd met deze geweldige stap die je net een paar uur geleden hebt genomen.
  Eerst nog even een maandje terug naar Atlanta om met je oude therapeuten nog een stuk verder te komen en dan weer gewoon student worden.
  Ik bewonder je!
  Leo

 3. Thedor Hoksbergen

  Goed zo, Mooie uitdaging!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.