Weer aan de studie (2015)

Weer aan de studie (2015)

Vandaag, 1 september, ben ik weer begonnen met mijn studie (Europese Studies) aan de Universiteit van IMG_1022Amsterdam (UvA). Ik heb nog wat studiepunten te gaan en ben begonnen met één vak: 20th Century Russian and Soviet History, Best heftig, want ik moet er helemaal in komen en het is best moeilijk me heel lang achter elkaar te concentreren. Ik moet veel lezen en ben elke dinsdag en donderdag op de UvA in het PC Hoofthuis. Op de andere dagen heb ik therapie.

Ik ben erg gelukkig dat ik Sarah Hays als studie buddy heb. Met Thomas de Beer als tweede buddy. Bevoorrecht want het zijn beiden toppers. Sarah heeft gisteren met me gegeten. We hebben een heleboel gemeen. Altijd leuk als je tijdens het studeren ook af en toe wat kunt lachen.

Het gaat moeilijk worden om weer een begin te maken, maak ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken, ook al zal ik een ander tempo hebben dan ik 27 maanden geleden had. Maar ik ga er komen! Dat heb ik mezelf beloofd!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.