Week zonder rolstoel (2015)

Week zonder rolstoel (2015)

Ik heb mijn persoonlijk record gebroken deze week: mijn rolstoel is zeven dagen lang de kofferbak van de auto niet uit geweest! En ik ben echt overal naar toe gegaan. Vijf keer naar de Shepherd, vier keer naar Pathways, naar restaurants, naar de shopping mall en zelfs een keer van huis naar de bioscoop wat 2 keer 500 meter lopen was!

Nu ben ik natuurlijk nog lang niet ‘rolstoelvrij’, maar het lopen met de stok gaat steeds beter. En ik houd het langer vol. Ik loop iets sneller en ben eigenlijk best trots op mezelf.

Deze week krijg ik een nieuwe vaste dagbrace die mijn tenen wat omhoog duwt en mijn enkel erg veel steun geeft. Plus een nieuwe nachtbrace die mijn voet de goede houding in moet duwen. I’ll keep on going!

O ja: de nieuwe brace past in gewone schoenen! Nu ben ik superblij met de prachtschoenen van Theeuwes Orthopedie, maar het is wel lekker om weer gewone schoenen te kunnen dragen (-;

2 Comments

  1. Dominique

    Wat geweldig! Kan niet wachten om er weer te zijn. Xx

  2. Hanneke

    Super tof Daan!!! Ga zo door!!!! Morgen komt Do hier gezellig bij ons eten.
    Liefs, Hanneke

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.