Vliegend bed (2015)

Vliegend bed (2015)

Live uit Amsterdam: Max, Nanne en Pepijn hebben mijn bed het oude huis uit getakeld om het naar de Olympiastraat te brengen. Ik krijg een nieuw bed in mijn nieuwe huis, maar ik zal de eerste twee weken eerst lekker in mijn ouderlijk huis slapen. Mijn oude bed daar is naar Jip gegaan en mijn oude bed van de Speerstraat staat nu daar. Maar dat ging niet zonder slag of stoot want het paste niet door het trapgat, niet door het raam en moest er uiteindelijk een by-pass worden gevonden via de kamer van Max. Maar het is gelukt. En de vegen van de muur zijn met Vanish weer deskundig van het bed verwijderd. Dank mannen!

1 Comment

  1. Max Immerzeel

    Hahahahahahahahahahahahahaahahahaha

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.