Topdag boordevol hoop (2015)

Topdag boordevol hoop (2015)

Woensdag 15 april was een topdag voor mij. Mijn toekomst stond echt even in het middelpunt van de dag. ’s Ochtends kwamen Kelly Hogan, een neurorevalidatiespecialist uit Engeland die nu in Brussel woont en Yvon en Jos van Hankamp Rehab naar mij toe voor instructie van de geweldige revalidatiemiddelen van Hankamp. Echt allemaal te gek. Zoals de Saebo Rejoyce: een speelcomputer met een arm die me helpt om mijn microbewegingen in mijn rechterarm en -hand verder te verbeteren. Echt helemaal waanzinnig!

Maar dat was pas het begin, want na de luch gingen we met z’n allen naar het VU Sportcentrum waar ook het hele revalidatieteam van Paul Klaver was: Paul zelf, Noortje, Dennis, Tom en Remco. Zij kregen – samen met Evelien, Dominique en papa – allemaal instructie over hoe mijn therapiue verder verbeterd kan worden. Bijvoorbeeld met de functionele elektrostimulatie met de Saebo MyoTrac. Heel speciaal, maar het helpt mij om mijn spieren verder te ontwikkelen. Iedereen was hartstikke enthousiast. Ook over de SaeboMAS: een armondersteuning die mij helpt meer met mijn rechterarm te doen.

Maar het meest bijzonder zijn wel de mensen die mij allemaal helpen. De mensen van Hankamp, die zo gepassioneerd zijn, Kelly – die zoveel weet, het team van Paul Klaver en natuurlijk Evelien en Dominique. Plus papa.

Ik ben er weer helemaal klaar voor!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.