Topavond in Terwolde (2014)

Topavond in Terwolde (2014)

Wat een mooie avond in Terwolde! Met Charlotte, haar moeder, haar vader en Dominique en papa hebben we heerlijk gegeten in het Diekhuus in Terwolde. Het was even rijden, maar niet alleen het eten was helemaal top –  werkelijk alles was geweldig die zaterdagavond.

Charlotte is een waanzinnig goede vriendin van mij geworden na het ongeluk vorig jaar. Daarom vond ik het leuk om een keer samen te gaan eten, zodat iedereen elkaar wat beter leerde kennen. Nou, dat heb ik geweten. Eigenlijk zou ik al rond half negen terug naar Amsterdam hebben moeten gaan, maar het werd elf uur. De tijd vloog! Voor mij is zaterdag 10 mei een van de allermooiste avonden van het jaar geweest. Dankjewel Charlotte, Hetty en Roeland!

1 Comment

  1. Arie en Cokkie Lagendijk

    Hoi Daan. Wat fijn dat ik je vrijdag gezien heb. Ik vind je nog steeds een knappe achterneef en wat kun jij aanstekelijk lachen. Daar werd ik ook vrolijk van. Arie en ik wensen je veel succes in Amerika.
    Tot ziens. Arie en Cokkie Lagendijk Lisse

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.