Tikken met twee handen en zes vingers (2014)

Tikken met twee handen en zes vingers (2014)

Ik werk weer met mijn MacBook. Ik kan weer met (bijna) alle programma’s uit de voeten. Ook mijn mail (mijn mailadres is daan@daantheeuwes.nl). Ik ben begonnen met het tikken met mijn linkerhand, maar ik ben erachter gekomen dat ik ook mijn rechterhand een beetje kan gebruiken. |Voor het indrukken van de spatiebalk bijvoorbeeld. Dat is nog niet gemakkelijk, maar het begin is er. Ook dit is veel oefenen, maar als het dan in de praktijk lukt, dan ben ik supertrots op me zelf. Maar het vraagt veel kracht, focus, concentratie en ik maak best welk wat foutjes. Hoewel ik best goed schrijf. Zelfs d, t en dt gaat me goed af. Ik begrijp eigenlijk niet dat mensen daar ooit aan hebben kunnen twijfelen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.