Thuis met Kerst (2013)

Thuis met Kerst (2013)

Tweede Kerstdag, 13:00 uur. Ik ga voor het eerst sinds ruim een half jaar even terug naar huis. Een rolstoeltaxi komt me ophalen, samen met Dominique. En dan ben ik tien minuten later weer in de Olympiastraat. Oma en papa wachten me op. De kerstboom staat er als altijd. Er liggen pakjes onder voor ons allemaal. We lunchen samen, lachen en voelen het echte gevoel van Kerst. Zoals we dat al 20 jaar samen vieren. Het is zo bijzonder. Om 16:00 uur gaan we weer terug naar Reade. Maar wel met een heel vette glimlach op mijn gezicht.

1 Comment

  1. Ziet er gezellig uit Daantje!! Top dat je weer eventjes thuis bent geweest! zie je snel weer x

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.