Terug op het Rembrandtsplein (2015)

Terug op het Rembrandtsplein (2015)

Voor het eerst in twee jaar weer terug op het Rembrandtsplein. Ik was eerst met papa naar de film gegaan: American Sniper. Mooie film, die ik eigenlijk al in Atlanta had willen zien maar daar was het nooit van gekomen. Het is wel wennen om hier op straat te lopen. Vaak kijken mensen niet waar ze lopen, vaak zijn de doorgangen smal en als je niet uitkijkt wordt je zo onder de voet gelopen. Ik vertik het toch echt om in een geel fluorescerend vest met een zwaailicht op mijn hoofd te lopen. Maar ik heb ook niet altijd een bodyguard als papa naast me die alles in de gaten blijft houden. Mijn oproep aan iedereen: kijk waar je loopt en bots niet tegen mensen zoals ik. Dankjewel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.