Terug in Noordwijk (2016)

Terug in Noordwijk (2016)

Een paar jaar geleden heb ik tijdens mijn studie gewerkt bij Bries in Noordwijk. Helemaal te IMG_2311leuk met erg aardige mensen. Michiel van den Berg was samen met zijn broer Martijn mijn baas. Inmiddels hebben ze drie mooie bedrijven. Naast Bries en Zuiderbad hebben ze misschien wel het mooiste en leukste hotel van Noordwijk: Vesper. Toen Michiel hoorde van mijn ongeluk heeft hij IMG_2328mij samen met papa uitgenodigd om een nachtje te komen slapen.

We troffen het die dag heel erg. Supermooi weer, een geweldige kamer in Vesper en een diner in Bries. Het waren sweet memories voor mij, ondanks een snurkende vader op mijn kamer.

Dankjewel Michiel voor een geweldige ervaring. En ook al hadden we toen ik bij Bries werkte een superteam: de mensen die nu bij jullie werken zijn er niet minder om!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.