Sweet memories bij Samria (2015)

Sweet memories bij Samria (2015)

Het is al weer een paar jaartjes geleden dat Samira en Richard trouwden. Samira is een beetje mijn zusje en ik ken haar al mijn hele leven. Vandaag kreeg ik van haar een paar foto’s van het huwelijk. Met een (nog) jonge DoDo en papa. Tijdens zijn speech zat ik een beetje voor me uit te staren. Ik weet niet meer wat ik toen dacht, maar het zal vast iets moois geweest zijn.

Dammie en Richard, wonen in Londen zijn nog steeds erg gelukkig en hebben twee schatten van dochters. Binnenkort – maar wel na Atlanta – ga ik naar ze toe. En naar Johan natuurlijk die nu ook in Londen studeert.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.