Superleuke voorstelling Zij is de Baas (2015)

Superleuke voorstelling Zij is de Baas (2015)

Wat heb ik een gezellige middag gehad en wat heb ik veel gelachen. Ik was met Dominique enIMG_1192 papa bij de première van Zij is de Baas en dat is echt een heel leuk stuk. Met Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux. Er zit zoveel humor in, maar ook leuke muziek en spanning.

Wat extra leuk is, is dat Dominique de styling heeft gedaan. Ze staat ook in het programmaboek. Op de achtergrond in het decor hangen zelfs een paar jasjes en overhemden van papa. In de (nu) te kleine maten zal ik maar zeggen. Nu maar hopen dat papa er aan het eind van het tournee weer in past. Hij heeft beloofd om af te vallen.

Maar ik wil iedereen adviseren om naar Zij is de Baas te gaan kijken. Het is echt superleuk. Je gaat vrolijk daarna de schouwburg uit.

1 Comment

 1. Sabine Schröde

  Hoi Daan,
  Wat goed dat Dominique de styling deed van ‘Zij is de Baas!'(2x de Baas dus, haha) en het lijkt me superleuk!!
  Zo te horen ben je koploper met alle activeiten en altijd interessant om te lezen. Ik doe ook nog wat huiswerk!
  Ik ben veel dozen aan het uitpakken in ons nieuwe huis en bezig met het reorganiseren van de ruimtes.
  Tot kijk maar weer!
  liefs,
  Sabine

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.