Supergemotiveerd! (2014)

Supergemotiveerd! (2014)

Ik mag voorlopig blijven in het Shepherd! Dat is erg goed nieuws, omdat vaak mensen al na twee, drie maanden ontslagen worden. Theresita heeft me gezegd dat iedereen denkt dat ik nog zoveel kan winnen, dat ik nog zeker een paar maanden mag blijven. Misschien wel tot Kerstmis! Dat mag ook wel, want ik ben gemotiveerder dan ooit. Ik heb goede gesprekken gehad met iedereen hier en mijn doel is om 2015 of 2016 de marathon in New York te lopen. En als het dan nog niet lukt, dan een jaartje later. Natuurlijk moet er nog heel veel gebeuren, maar ik wil hier eigenlijk ook niet weg voordat ik weer het mannetje ben. En ik zal iedereen verbazen!

3 Comments

 1. Jip Post

  Kijk eens aan Daan, beter nieuws kon je niet krijgen! Je verhaal in de Shepherd wordt vormgegeven als een boek, waar iedere week een prachtig hoofdstuk bijkomt; Het einde van dit mooie boek is nog lang niet in zicht, maar toch wordt elke week afgesloten met een cliffhanger en kan ik niet wachten om te lezen welke sprongen je de komende week weer maken zal. Je bent en blijft briljant, de steun van ‘kamp Roord’ zal nooit stoppen en het warme gevoel van de trots die je bij mij losmaakt zorgt ervoor dat ik deze koude tijden (ofwel de Nederlandse zomer) makkelijk kan doorstaan. Ga zo door, ik volg alles op de voet en doe de groetjes aan die knappe Amerikaanse dames.
  Veel liefs!

 2. Sabine Schroder

  Hou lieve Daan,
  Wat goed alles te lezen van je laatste ervaringen!
  Zo te horen maak je het heel goed! Je hebt al zoveel bereikt nu; well done!
  Ben blij dat je zo’n goede omgeving hebt daar van aardige en kundige mensen die je zo vooruit helpen.
  Denk dagelijks aan je wanneer ik op de fiets door het Vondelpark fiets.
  Hoop je snel weer te zien.
  Best of luck voor jou.
  Liefs,
  Sabine

 3. Thedor Hoksbergen

  Proficiat, geweldig nieuws. Knap dat je dit alles al zo snel hebt bereikt en dat iedereen vertrouwen heeft in nog meer van je kunnen ! Petje af !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.