Squaten zonder handen (2015)

Squaten zonder handen (2015)

Weer een kleine overwinning vandaag. Ze beulen me hier wel af in het Shepherd, maar vandaag heb ik staan squaten zonder handen en zonder grip. Gewoon op de eigen balans. Ik merk dat ik toch steeds iets meer kracht en balans begin te krijgen (ja: ik blijf vinden dat het allemaal nog wat te langzaam gaat). Ik krijg in elk geval wel complimenten, ook al verlaat ik Beyond Therapy echt zwetend en soms met trillende benen.

Vandaag had ik vijf uur therapie! Counseling (waar ik met Nancy heb gesproken over het feit dat ik soms best boos ben dat ik mijn ongeluk heb gehad), muziek met Thomas en Speech met Arialia. Daar werk ik alvast mee aan mijn studie. Zo moet ik mijn studieboeken lezen en herinneren. Dat begint steeds iets beter te gaan.

En vanmiddag twee uur fysio en een uur fysio-wemmen met Nick D.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.