Spelen voor een betere balans (2014)

Spelen voor een betere balans (2014)

Ik heb thuis nog een wii op zolder. Nooit geweten dat het zo’n belangrijk iets kan zijn voor mijn therapie. Vanochtend heb ik ruim een uur moeten balanceren op de Fit-plaat van de wii.Met oefeningen zoals staan, knie rechthouden, naar rechts en links gaan om ballen terug te koppen op het tv-scherm en ga zo maar door. Het is best leuk, maar tegelijkertijd is het wel een beetje lummelig dat de punten worden bijgehouden alsof je een olympisch kampioen zou zijn. Voor mij is alles nu nog even wat moeilijker, maar dat is een kwestie van tijd hoop ik. Als ik terug ben in Nederland: de wii staat klaar. Net als de koffie.

2 Comments

  1. Thedor Hoksbergen

    Mocht deze ooit stuk gaan met het intensieve gebruik van je, wij hebben er ook nog 1 op zolder staan. Wie weet als reserve ?
    Succes en een fijne Sinterklaas avond.

    • Dank je wel Thedor! Ik weet zeker dat ik mijn wii erg intensief zal gaan gebruiken. Maar ik ben voorzichtig. Ook jullie een fijne Sinterklaas! Daan

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.