Sir Paul McCartney in Amsterdam (2015)

Sir Paul McCartney in Amsterdam (2015)

In 2014 zag ik hem voor het eerst optreden in Atlanta en nu weer in Amsterdam! Sir Paul McCartney! Toegegeven, ik ben meer John Lennon fan dan van McCartney, maar wat een gewelde3naar is die man. Als je hem ziet en hoort weet je waarom je life-time Beatles fan bent.

Hij trad weer ruim drie uur op. En dat terwijl hij 73 is. Dat zie ik papa hem niet nadoen (-;. Op de foto draag ik het T-shirt van Atlanta en laat ik het Amsterdam-shirt zijn. Ik heb er nu dus twee!

Maar misschien wel het mooiste was dat Ellen en Klaas er bij waren. Zij hadden papa en mij uitgenodigd (nogmaals heel erg bedankt) en het was met hen erg gezellig. En tsja… lopen in de drukte van zo’n 15.000 man in Ziggo Dome heeft voor mij ook nog iets therapeutisch. Win-win, zal ik maar zeggen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.