Revalidatie spelcomputer (2015)

Revalidatie spelcomputer (2015)

Van Hankamp Rehab heb ik hem een paar weken in bruikleen: de Saebo Rejoyce. Dat is een geweldige spelcomputer met een heel speciale arm. In het spel krijg je opdrachten: sleutel omdraaien, knop draFullSizeRenderaien, knijpen, muntje optillen, dop van een pot draaien en veel meer handbewegingen moet je maken om de spellen goed uit te spelen. Dat is helemaal bedoeld voor de microbewegingen met mijn rechterhand. En inderdaad: elk spel gaat steeds ietsje beter. Dat houdt de Rejoyce ook bij. Echt een geweldig apparaat. Als je een keer zelf wilt zien hoe hij werkt? Kom eens langs! Evelien of Gijs zorgen er wel voor dat het extra moeilijk wordt door me tegen te houden. Dan kan ik zelf met mijn lichaam niet meedraaien.

1 Comment

  1. Geweldig Daan, hopelijk doe je wel regelmatig de test zodat we kunnen zien of je verbeterd. En ik kom snel langs om een potje tegen je te vliegen. Ik zeg de winnaar (die het langs kan vliegen zonder neer te storten) heeft gewonnen. 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.