Reünie op het Rijnlands (2016)

Reünie op het Rijnlands (2016)

Het was een grote reünie op het Rijnlands Lyceum. Natuurlijk was ik van de partij. Ik ben samen met Max ernaar tologo RL 3e gegaan, maar het was een drukte van jewelste. Ik heb heel veel mensen gezien en lekker met ze bijgepraat. Medeleerlingen, leraren.. er waren er honderden.

Natuurlijk heb ik veel leuke meisjes weer gezien en gesproken, zoals Isalinde. Echt supergezellig. Daarna zijn we naar de Gouwe gegaan, de kroeg van vroeger. Daar lekker chillen op het terras en tegen negen werd ik weer opgehaald. Ik ben nu al klaar voor een volgende reünie!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.