Professor Scherder is trots op me (2015)

Professor Scherder is trots op me (2015)

Zaterdag is mijn grote vriend professor Erik Scherder weer bij mij thuis langs gekomen om te kijken hoe het met me gaat. En… hij was hartstikke trots over hoe ik vooruit ben gegaan. Hij vond het geweldig dat ik een stukje zonder stok in huis liep, maar helemaal op hoe ik met mijn arm en hand vooruit ben gegaan. “Waanzinnig grote stappen” noemde hij het zelfs.

Professor Scherder was ook erg onder de indruk hoe ik met de Saebo Rejoyce oefende. Met die revalidatie spelcomputer kan ik alle handbewegingen trainen. Microbewegingen noemen ze dat, maar dat zijn alle bewegingen die je ongemerkt allemaal met je hand kunt maken maar die ik me weer helemaal aan moet leren. In één ding was de professor erg streng: ik moet nog meer mijn rechterarm en -hand gebruiken vond hij. En tsja… wie ben ik om hem tegen te spreken. Want hij weet zeker dat ik nog heel veel verder ga komen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.