Persoonlijk record (2015)

Persoonlijk record (2015)

Vrijdag had is fysiotherapie van Dennis en van hem heb ik heel veel moeten lopen. Met stok, maar ook zonder stok. En dat ging me ineens veel beter af.

Hoe goed? Nou ik heb maar liefst 22 minuten achter elkaar zonder stok in het park bij het VU Sportcentrum gelopen. Over gras, door zand, over grind… Iedereen was echt helemaal verbaasd dat ik zo lang achter elkaar kon lopen zomder stok.

Natuurlijk doe ik dat alleen als er iemand bij is, want ik moet nog behoorlijk blijven werken aan mijn stabiliteit en het goed lopen, maar dit is weer een enorme overwinning! Voor mij echt een World Record.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.