Paul in actie (2015)

Paul in actie (2015)

Paul is een bekende Nederlandse fysiotherapeut die speciaal naar Atlanta is gekomen om te kijken hoe ik mijn therapie volg. Dan kan hij met zijn team dat programma naadloos overnemen, zodat ik in Nederland mezelf verder ontwikkel. Dat is geweldig, maar de keerzijde was wel dat ik vandaag dubbele ‘diensten’ moest draaien en morgen ook een vol programma heb. Zo kan hij in anderhalve dag alles zien wat ik in een week aan verschillende therpaie heb. Nou, dat was vandaag dubbel hard werken voor mij. Maar gelukkig zijn we ’s avonds naar de Cheescake Factory gegaan met zijn vrouw Angela, Dominique en papa. Dat maakte weer veel goed (-;. Op de foto sta ik tussen mijn Amerikaanse therapeute Katie en Paul.

1 Comment

  1. Thedor Hoksbergen

    De laatste loodjes in Amerika. Tijd om je volgers in Nederland te verbazen met alle ontwikkelingen die je sinds je vertrek hebt opgedaan. Tot snel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.