Party time! (2015)

Party time! (2015)

Hieperdepiep: het is een feestweekend. Vrijdag het prachtige sprookjeshuwelijk van Paul en Angela in Kasteel Groeneveld in Baarn, zaterdag de verjaardag van Dominique en zondag het feestje van haar.

Vanavond gaan we lekker eten. Ik heb DoDo en papa uitgenodigd.

Met recht is het een party weekend met allemaal lieve mensen om me heen, lieve mensen die komen, volop gezelligheid en genieten. Vrijdag had ik al mijn beste pak uit de kast gehaald en beklom de trappen van het kasteel (zonder leuning) als een springbok. (Ook al weet ik niet hoe ik nu op een springbok kom).

PS. Ik moest van papa erbij zetten dat het zondag ook nog Vaderdag is (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.