Papa spreekt (2015)

Papa spreekt (2015)

Het moet niet echt veel gekker worden, maar papa is een van de sprekers op de First International Conference on Paediatric Acquired Brain Injury. Volgende week in Liverpool. Zo jammer dat ik niet mee kan, want ik zou graag weer samen met hem naar de stad van The Beatles willen gaan.

Papa is nog bezig met zijn presentatie maar er zit ook een film in van mij en het gaat over zaken als optimale zorg voor jongeren, het internationaal willen leren van elkaar, verdriet, boosheid over bureaucratie, machteloosheid en het pakken van kansen. Als hij dat maar allemaal binnen 10 minuten kan doen. Ik zal hem eerst overhoren.

1 Comment

  1. Joop Janszen

    Ik vindt het verschrikkelijk knap van je vader HET IS EEN TOPPER en nog erg aardig ook

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.