Oude buren roesten niet (2015)

Oude buren roesten niet (2015)

Wat een topavond bij mijn (oud)huisgenoten en bovenburen op de Speerstraat. Nanne vierde zijn verjaardag met lekker eten, lekkere drankjes en vooral veel gezelligheid. Samen met zijn familie, vrienden en… dus de huisgenoten, zoals Max en Peppie. Twee trappen op, maar wel tussen mijn eigen spullen (van de kast van oma Joke tot de tafel, tv en bank), met mijn eigen vrienden en de oude vertrouwde verhalen van weleer.

Het was een topavond na een drukke dag met therapie en veel hard werken. Maar morgen wordt het weer een leuke avond. Dan ga ik met Dominique naar Rent. Vorige week kon ik niet omdat ik ineens heftige koorts had gekregen,. maar dankzij de lieve mensen van M-Lab heb ik twee nieuwe kaarten gekregen. Zie ik lekker Desi van Doeveren schitteren in een geweldige rol. Ik weet zeker dat ze het kan, want jaren geleden speelde ze met mij in de musical van het Rijnlands: de Commitments. En wie had toen de hoofdrol? Precies. En terecht. Ik dus.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.