Op weg naar de UvA (2015)

Op weg naar de UvA (2015)

Misschien een paar dagen te laat, maar hierbij de foto van een wachtende Daan. Evelien reed de auto voor, zodat zij mij naar de UvA kon brengen voor een van de laatste lessen Russian en Soviet History. Deze ronde ben ik niet voor de punten gegaan, maar met Saar en Sylke aan mij zij, ga ik de volgende keer 100% zeker de studiepunten pakken. Die zijn dan in the pocket. Binnenkort ga ik met de studieadviseur verder praten over het vervolg. Ik heb er zin in en ik merk ook dat het studeren me weer steeds beter af begint ter gaan. Dat was een goed idee van mijn vriend prof. Erik Scherder om nu al weer met de studie te beginnen. Ik ga hem zeker niet teleur stellen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.