Op een mooie Pinksterdag (2015)

Ook op Tweede Pinksterdag gaat mijn werk gewoon door. Noortje had ook haar Tweede Pinksterdag ‘geofferd’ aan mijn therapie die werkelijk elke (werk)dag door gaat. Het begon met buiten lopen. Zonder stok. Door de zandbak, tussen de bomen door, een heuvel op, een heuvel af, op het gras en het grind… Noortje is best wel streng met mij, maar het resultaat is er ook naar. Net als de sessies die ik met Dennis, Tim en Remco heb, brengen ze me elke dag weer een paar stappen verder.

Speciaal voor jou: Op een mooie Pinksterdag, begeleid door mijn vrolijke stappen in het gras. Alsof het ballet is – nou ja…!?!

2 Comments

 1. Daan

  Hoi Hanneke,

  Gezellig dat je snel komt!

  Groetjes,

  Daan

 2. Hanneke

  Hoi Daan,
  Weet je, het enige land waar tweede pinksterdag ’n vrije dag is, is in Nederland…. Allemaal goede berichten horen we!!
  Ik hoop je gauw te bezoeken in je nieuwe huis. Zal met Do een afspraak maken om samen met haar naar je toe te komen.
  Liefs, Hanneke

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.