Onder (bijna) professoren (2015)

Onder (bijna) professoren (2015)

Het gaat lekker op de UvA. Met mijn studie buddies Saar en Thomas (die mij nu naast Saar ook komt helpen). Het is wel best moeilijk voor mij om per week zo’n dikke honderd pagina’s te lezen, te onthouden, essays te schrijven en me de hele tijd te concentreren. Maar het gaat me lukken. Dat is zeker.

Dinsdag kwam Emma van der Meulen (de dochter van Klaas en Ellen) even op bezoek in de collegezaal. Zij is al met haar master bezig. Samen worden we heel slim!

Soms denken mensen dat ik een lekker lui leven heb, maar niets is minder waar. Twee dagen UvA, elke dag studeren, bijna elke dag 3 tot 4 uur therapie, thuisoefeningen en nog veel meer. Het is best veel en ik ga dan over het algemeen ook best vroeg naar bed, zo rond een uur of half negen. Maar ook al gaat alles een beetje langzaam naar mijn idee, ik merk wel dat ik steeds vooruit ga.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.