Nieuwe nachtbrace (2014)

Nieuwe nachtbrace (2014)

Overdag is het hard werken, maar ’s nachts gaat het werk ook gewoon door. Met een speciale gipsen brace aan mijn rechterarm en rechterenkel en -onderbeen. Geen pretje om die ’s nachts om te hebben, maar het zorgt er wel voor dat mijn spieren rekken en ik mede daardoor elke dag weer iets verder kom.

Aan mijn been had ik wat irritaties zodat ik een nieuwe brace heb gekregen. Met drie man en een hond (Barboza) hebben ze me die aangemeten. Niet dat ik zo onrustig was, maar het gaf wel een beetje extra gezelligheid. Emmerson heeft de brace ook gekleurde striping gegeven.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.