New York – here I Come (2015)

New York – here I Come (2015)

Wow, dat is nu pas eens een verrassing. Vlak nadat ik mijn ongeluk kreeg, zou ik voor mijn studie een half jaar naar New York gaan. En mijn droom is om ooit in New York te gaan wonen en te werken. Het heeft bijna drie jaar geduurd, maar Dominique en papa hebben voor half januari een trip van een paar dagen gepland naar New York. Samen met mij. Dus toen dat ticket in een envelop aan me werd gegeven, was ik superblij. Eindelijk. Eindelijk weer naar New York. Ook al is het maar voor een paar dagen (en ook al was het een voordelige verjaardagsaanbieding van de KLM, toch papa). Maar ik kan niet wachten. New York, the big apple. Ik ben er helemaal klaar voor. Nu al.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.