Naar Feuerstein (2016)

Naar Feuerstein (2016)

Ik vond altijd dat Erik Scherder er als een echte professor uit ziet, maar prof. Reuven Feuerstein verslaat hem toch op uiterlijk. Prof. Feuerstein is 93 jaar geworden en heeft de Feuerstein methode ontwikkeld. Een onderdeel daarvan is de cognitieve revalidatie voor mensen met traumatisch hersenletsel. En daarmee haalt zijn instituut in Jeruzalem waanzinnige resultaten. Dat is precies de reden waarom ik daar naar toe ga. In september, november en december. Drie maanden lang. En als het goed is, ga ik meteen daarna verder met mijn studie. Maar dan wel voor de punten!

We hebben in Jeruzalem al een mooi appartement gevonden en Dominique en papa gaan daar afwisselend met me mee naar toe. Ik ben nog nooit in Israël geweest. Ik ben erg benieuwd! Er komen gelukkig ook veel vrienden op bezoek.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.