Mijn verrassing voor papa (2014)

Mijn verrassing voor papa (2014)

Hij schrok er eerst van, maar was supertrots op mij. Toen papa even zat te werken heb ik helemaal zelf koffie gezet. Water in de kan, water in de koffiezetter, filter uit de kast, koffie uit de bus, koffiezetter aan, kopjes uit de kast… Van A tot en met Z heb ik de koffie vanmiddag gemaakt. Dat is misschien voor de meesten normaal, maar ik heb dit voor het eerst in anderhalf jaar helemaal in mijn eentje gedaan. En de koffie was nog erg lekker ook! En papa… die moest er een beetje van huilen.

1 Comment

  1. Joop Janszen

    Hoi Daan ook ik moest een paar traantjes weg pinken. Je bent een TOPPER houden zo.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.