Mijn nieuwe huis is klaar! (2015)

Mijn nieuwe huis is klaar! (2015)

Mijn nieuwe huis op de Speerstraat 3 is klaar! De puntjes zijn op de i gezet en het is echt een klein paleisje geworden! Vanaf volgende week ga ik er overdag wonen en blijf nog even bij mijn ouders op de Olympiastraat slapen. Maar als over vier weken mijn nieuwe bed er is, dan begin ik ook de nachten in de Speerstraat door te brengen.

Ik zou het erg leuk vinden als je een keer langs komt. Maar bel me dan eerst even op mijn mobiel, zodat ik ook thuis ben. Want ik heb een lekker drukke agenda met hard werken: veel uren fysio en trainen, muziektherapie, thuistherapie en meer. Maar gelukkig heb ik ook heel veel tijd voor alle leuke dingen in het leven. Want die moet ik snel weer volledig oppakken. Het leven is te mooi. En ik kan dat zeggen omdat ik er hard voor gevochten heb!

Op de foto mijn eethoek en een inkijkje naar het zitje en mijn bureau in de serre. Let vooral ook op de stofzuiger. Die heb ik zelf al een keer gebruikt (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.