Mijn nieuwe huis (2015)

Mijn nieuwe huis (2015)

Er wordt heel druk gewerkt aan mijn nieuwe huis in de Speerstraat. Het wordt een plaatje. Met een mooie woonkamer, eetkeuken, slaapkamer, badkamer en een gastenslaapkamer waar ook mijn begeleiding kan overnachten. Het is op de begane grond, vlak onder mijn oude studentenhuis en op 50 meter afstand van mijn ouders. Nu wordt er ook een serre aangebouwdFullSizeRender die het huis nog ietsje groter maakt. Met een tuintje erbij. Waar de serre komt zie je op de foto.

Ik kan niet wachten om er te wonen, maar er moet nog heel veel gebeuren. Met de verbouwing en de inrichting. Ik hoop er half maart definitief te kunnen gaan wonen. Dus als ik terugkom ben ik eerst nog heel even in mijn ouderlijk huis, van waaruit ik alles goed in de gaten kan houden.

1 Comment

  1. Evert

    Wanneer is de housewarming? Ik block the date!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.