Mijn nieuwe huis (2015)

Mijn nieuwe huis (2015)

Het is nu echt bijna klaar: mijn nieuwe huis. De meeste meubels zijn er, maandag worden de gordijnen opgehangen, er is internet, telefoon en verwarming. Het servies is er, de pannen komen en de bouwvakkers zijn bijna klaar. Ik heb waanzinnig veel afstandbedieningen. Voor bad, wc, serreramen, tv’s, stereo en dan nog ergens een voor. Maar het is een plaatje. Over ongeveer een week ga ik er overdag  naar toe en dan langzaam ook de nachten. Het adres: Speerstraat 3, 1076 XM Amsterdam.

1 Comment

  1. Sylvia

    Heel veel geluk in je nieuwe huis Daan x

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.