Meubels scoren (2015)

Meubels scoren (2015)

Mijn huis is deze week klaar. Het is een paleisje geworden. Maar voordat ik er in kan, moet alles natuurlijk nog wel mooi worden ingericht. D0minique en Yvonne (op de foto) helpen mij daarbij en ik ben met ze de afgelopen dagen winkel in-winkel uit geweest. En volgende week vrijdag komt het eerste al binnen: een heerlijk bed. een loungebank, een recliner, een eettafel met stoelen, een zitje voor in de serre, een logeerbed en meer. Ook heb ik het servies al uitgezocht. Lekker kleurig allemaal.

Vandaag komt de mevrouw van de gordijnen en dan begint het echt mijn thuis te worden. Ik kan niet wachten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.