Met oom Nand in de collegebanken (2015)

Met oom Nand in de collegebanken (2015)

Oom Nand is over uit Washington en hij is een gepensioneerde professor. Met hem heb ik altijd veel over mijn studie gepraat en de plannen gemaakt voor hoe mijn studie er verder uit zou gaan zien en dat ik later in New York bij de VN wilde werken. Nu is hij hier en hij ging maar wat graag met mij naar de UvA voor een college in Russian and Soviet History door dr. Kalinovsky. Erg interessant. Voor oom Nand, voor mij en voor Saar, mijn geweldige studiebuddy.

Het was wel bijzonder om met een 79-jarige in de collegebanken te zitten. Nu weet ik dat papa ook met me mee zou kunnen gaan studeren – maar daar moet ik bij nader inzien toch beter maar niet aan denken (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.