Meisjes op schoot (2015)

Meisjes op schoot (2015)

Met mijn nieuwe autootje kom je nog eens ergens. Bij de zuster van Evelien bijvoorbeeld aan het strand in Katwijk. Die heeft twee heel lieve dochtertjes. Een tweeling die je niet uit elkaar kunt houden. Zat ik ineens met allemaal meisjes om me heen! Het zal toch niet door de rode bekleding van mijn Fiatje komen? (-;

1 Comment

  1. Marjolein Schaap

    Wat een leuke foto Daan. Wij vonden het erg gezellig dat je in Katwijk was. En erg leuk je nu eens na alle verhalen te hebben ontmoet. De meisjes vonden het prachtig hoe je het aan het voorlezen was. Ik zeg de volgende keer zitten we gezellig met zijn allen buiten in het zonnetje…. voetjes in het zand en een cocktail in ons hand!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.